Streetball Turnuvası

Takımını Kur Sen de Gel

19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okulumuzda 10-19 Mayıs tarihleri arasında Streetball Turnuvası yapılacaktır.

• Katılan her takım 3 oyuncudan oluşacaktır.
  • Her maç 10 dakikadan oluşup, maç içinde bir takım süre bitmeden 20 sayıya ulaşır ise galip sayılacaktır.
  • Turnuvaya katılan takımlar için Salı günü öğle arası okulumuz spor salonunda kura çekimi yapılacaktır.
  • Her takım turnuva için bir isim bulacaktır.
  • Final maçını tüm 2. Kademe öğrencileri izleyecektir.
  • Turnuvada şampiyon olan ve finale çıkan takımlara çeşitli hediyeler verilecektir.

Not: Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan takım öğretmenlerden kurulu takım ile gösteri maçı yapma şansına sahip olacaktır.

Beden Eğitimi Öğretmeni

ÖZER ETİZ